Cum scap de păianjeni?

Căutați, faceți curățenie și pulverizați direct

Poate fi dificil să scăpați de păianjeni, deoarece aceștia își fac adesea cuibul în locuri secrete, neumblate, cum ar fi podurile sau subsolurile. Cei mai mulți păianjeni pe care îi găsiți prin casă sau afară sunt inofensivi și ușor de ucis cu un șervețel sau un produs tip spray. Totuși, unii sunt foarte otrăvitori, așa că fiți întotdeauna precaut până când știți precis cu ce tip de insectă cu 8 picioare aveți de-a face.

Cu 8 brațe și periculoși

Dacă păianjenii pe care îi întâlniți arată ca imaginile de mai jos, fiți extrem de atent atunci când încercați să-i eliminați. Văduvele Negre, văduvele maro și pustnicii maro pot provoca mușcături dureroase și periculoase. Contactați imediat o companie profesională de combatere a dăunătorilor (mai ales dacă vedeți mai mulți) și ei vor ști cum să vă ajute cu problema dumneavoastră.

Păianjeni

DACĂ VĂ MUȘCĂ, APELAȚI IMEDIAT LA ASISTENȚĂ MEDICALĂ.

Sfaturi pentru a rezolva problema cu păianjenii
  1. Țineți gunoiul, grămezile de lemne, cărămizile și alte structuri exterioare curate și ordonate pentru a preveni cuibărirea păianjenilor în acestea
  2. Tundeți copacii și arbuștii astfel încât să nu intre în contact cu casa. Aceștia sunt nu doar un loc excelent în care să se ascundă păianjenii, dar reprezintă și un punct de acces rapid și ușor pentru ei în casa dumneavoastră.
  3. În interior, eliminați în mod regulat dezordinea acumulată în garaje, subsoluri și zone de depozitare în care păianjenilor le place să se ascundă.
  4. Îndepărtați plasele de păianjen cu o mătură sau un accesoriu de aspirator.
  5. Păianjenii sunt atrași de zone cu alte insecte, așa că dacă vă asigurați că nu sunt insecte în locuința dvs., veți reduce șansele de a vedea păianjeni.
Striviți sacul

Dacă găsiți un sac cu ouă de păianjen într-o pânză sau atașat de o femelă, distrugeți-l imediat. Aceste săculețe pot conține câteva sute de ouă din care pot ieși pui la aproximativ două-trei săptămâni după ce au fost depuse.

sac de ouă de păianjen obișnuit de casă