Cum scap de muște?

ELIMINAŢI UMEZEALA SI PROTEJAŢI-VĂ LOCUINŢA

Nu puteți elimina complet muștele din apropierea casei dvs., dar există multe lucruri pe care le puteți face pentru a le combate, controla și pentru a le împiedica să vă invadeze locuința. Când aveți o problemă cu muștele, cel mai bun atac este o apărare bună! Cea mai bună soluție este să eliminați zonele în care se pot înmulți muștele—atât din interiorul, cât și din exteriorul casei. De asemenea, puteți preveni o invazie de muște menținând casa etanșă și în stare bună.

Identificați sursa
gunoi fructe curățați

Muștele au nevoie de umezeală pentru a se reproduce. Eliminarea materialelor umede, cum ar fi gunoiul sau fructele prea coapte, și curățarea zonelor înconjurătoare pot reduce drastic șansele de a avea o problemă cu muștele.

Zone de reproducere pentru muște:

  1. Coșuri pentru gunoi, atât înăuntru cât și în exterior
  2. Fructele prea coapte care au fost lăsate pe masă
  3. Scurgeri cu dispozitiv de eliminare a gunoiului
  4. Scurgeri de la chiuvetă și din podea
  5. Materiale reciclabile
  6. Sol umed
  7. Fecale de animale
Etanşați-vă locuinţa

Chiar dacă zonele din jurul casei dvs. sunt îngrijite și ordonate, muștele din afara proprietății dvs. pot căuta o cale de a intra în casă pentru a găsi ceea ce își doresc. Următoarea linie de apărare ar trebui să fie o casă etanșă. Aveți grijă ca ușile să fie închise, ferestrele etanșate și plasele de la ferestre fără găuri. De asemenea, este recomandat să etanșați crăpăturile din apropierea ferestrelor și ușilor.

Purtați un război împotriva muștelor

Dacă nu sunt multe muște, luați un ziar și treceți la treabă! Dacă sunt mai multe muște decât poate combate ziarul dvs, încercați Raid® Muşte si ţânţari- cu Praletrin pentru a ucide aceste muște enervante. Pentru a ucide mai multe muște în interior, pulverizați până când în cameră s-a format o ceață compactă. Pentru a ucide doar una sau două muște răzlețe, pulverizați direct pe acestea. Citiți instrucțiunile de pe etichetă înainte de a utiliza acest produs.

Sfat de la experți

Nu uitați de scurgeri

Scurgerile interioare nu sunt întotdeauna primul loc în care ați crede că se pot înmulți muștele mici, dar condițiile umede, murdare din acestea sunt optime pentru larvele de muște. Păstrați scurgerile curate prin curățarea și frecarea proactivă a acestora înainte de apariția unei probleme. SFAT: Aveți grijă să utilizați produse de curățare care sunt etichetate doar pentru scurgeri și nu aplicați niciun produs Raid® în scurgeri. Doar apa fierbinte nu va avea efect pe termen lung.

Ocupați-vă de murdărie
dog cat

Dacă aveți un animal de companie, aveți grijă să curățați cu promptitudine după acestea. Muștele sunt cele mai atrase de excrementele vechi de până într-o zi, așa că aruncându-le rapid veți elimina un loc în plus în care să se poată înmulți.